Toerclub Zelhem

Contributie

De kosten voor het lidmaatschap van Toerclub Zelhem bedraagt € 60,– per jaar. Gezinsleden € 50,– per jaar. Jeugdleden die de leeftijd van 16 jaar nog niet hebben bereikt betalen € 40,– per jaar. Bent u al ergens anders lid, maar wilt u tevens lid worden van Toerclub Zelhem, dan bedraagt de contributie € 30,– per jaar.

Als lid van Toerclub Zelhem heeft u de volgende voordelen:

Kennismaking met mensen die in groepsverband dezelfde hobby als u zelf willen uitoefenen. Als lid van Toerclub Zelhem bent u tevens lid van de Nederlandse Toer Fiets Unie (NTFU). Onderdeel van het NTFU lidmaatschap is de periodieke verzending van het blad FietsSportMagazine, boordevol informatie over tochten, ontwikkelingen op fietsgebied, advies in kleding en materiaalgebruik, alsmede fietsverhalen van lezers. Als lid van Toerclub Zelhem en daarmee de NTFU krijgt u korting op deelname van toertochten die onder auspicien van de NTFU worden georeganiseerd. Als lid van Toerclub Zelhem en dus ook van de NTFU, bent u verzekerd voor schade aan uw eigen fiets. De polisvoorwaarden worden vermeld in het TEP, zijn terug te vinden op de site van de NTFU en zijn tevens op te vragen bij het secretariaat.

2 x per jaar ontvangt u het clubblad “De Wegwijzer”, met daarin interessant fietsnieuws, bestuursmededelingen, verslagen van fietstochten en andere leuke wetenswaardigheden. Aankoop van clubkleding tegen gereduceerde tarieven. Hiervoor wordt wel een termijn aangehouden dat men lid moet zijn van de vereniging. Even snel lid worden voor goedkope kleding is er niet bij! Jaarlijks een feestelijke afsluiting van het wegseizoen met een gezellige feestmiddag/avond, georganiseerd door de feestcommissie.
Sport, ontspanning, recreatie en gezelligheid zijn trefwoorden voor Toerclub Zelhem. Leden zijn niet alleen afkomstig uit de plaats Zelhem, maar ook uit de regio.

Toerclub Zelhem maakt gebruik van haar eigen Privacy Policy

Meld u aan via het aanmeldingsformulier

Wilt u zich afmelden doe dit dan via het afmeldformulier

Scroll naar boven